Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Podjela bonova

Na zahtjev samih umirovljenika ove godine Grad Bjelovar umjesto poklon paketa umirovljenicima slabijeg socijalnog statusa daruje bonove za kupnju namirnica, u vrijednosti 100 kuna.

Stoga je u četvrtak, 23. prosinca 2010. godine gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec sa zamjenikom Antom Topalovićem povodom božićnih blagdana podijelio bonove predstavnicima Udruge invalida, Sindikata umirovljenika, Matice umirovljenika, Udruge umirovljenika Ždralova, Novoseljana i Prokljuvana te Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a za njihove članove, a prema njihovim popisima. Radi se o 180 umirovljenika s minimalnim mirovinama.

Tom prilikom je gradonačelnik Antun Korušec dao izjavu novinarima i o podjeli „Božićnice“ u vrijednosti 100 kuna umirovljenicima koji primaju mirovinu manju od 1.000,00 kuna, a utvrđeno je da nemaju drugih prihoda. Popis umirovljenika na području Grada Bjelovara s redovnom mirovinom, invalidskom mirovinom i inozemnom mirovinom koja ne prelazi tisuću kuna dobiven je od Mirovinskog i invalidskog osiguranja RH (1263 umirovljenika).

Ljiljana Balažin
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content