Podjela bonova

Na zahtjev samih umirovljenika ove godine Grad Bjelovar umjesto poklon paketa umirovljenicima slabijeg socijalnog statusa daruje bonove za kupnju namirnica, u vrijednosti 100 kuna.

Stoga je u četvrtak, 23. prosinca 2010. godine gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec sa zamjenikom Antom Topalovićem povodom božićnih blagdana podijelio bonove predstavnicima Udruge invalida, Sindikata umirovljenika, Matice umirovljenika, Udruge umirovljenika Ždralova, Novoseljana i Prokljuvana te Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a za njihove članove, a prema njihovim popisima. Radi se o 180 umirovljenika s minimalnim mirovinama.

Tom prilikom je gradonačelnik Antun Korušec dao izjavu novinarima i o podjeli „Božićnice“ u vrijednosti 100 kuna umirovljenicima koji primaju mirovinu manju od 1.000,00 kuna, a utvrđeno je da nemaju drugih prihoda. Popis umirovljenika na području Grada Bjelovara s redovnom mirovinom, invalidskom mirovinom i inozemnom mirovinom koja ne prelazi tisuću kuna dobiven je od Mirovinskog i invalidskog osiguranja RH (1263 umirovljenika).

Ljiljana Balažin
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content