Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Svečano uručeni ključevi vlasnicima stanova POS-a u Bjelovaru

Grad Bjelovar je s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama ušao u projekt izgradnje dvije stambene zgrade. Stanove su u tim zgradama za 876,51 euro po m2 kao svoju prvu nekretninu mahom kupili mladi ljudi. Grad Bjelovar poklonio je svoje zemljište u elitnom dijelu grada, te snosio ostale troškove za izgradnju kompletne infrastrukture u vrijednosti 3,7 milijuna kuna. Tako je početna prodajna cijena metra kvadratnog smanjena za 158,48 eura.

Nakon što je uporabna dozvola za dva stambena objekta sa po 15 stanova dobivena, gradonačelnik Antun Korušec i direktor APN-a Grga Ivezić su u srijedu, 22. prosinca 2010. godine uručili ključeve vlasnicima stanova POS-a.

Uz predstavnike Grada Bjelovara na svečano uručenje došle su i saborske zastupnice Đurđa Adlešič i Karmela Caparin, predstavnici APN-a,  projektanti iz tvrtke AZ PROJEKT d.o.o. Zagreb, GP Grading d.o.o. Cernik (izvoditelj radova) te glavni nadzorni inženjer iz tvrtke SO-RA ING d.o.o. Sisak i nadzor inženjer za strojarske radove iz tvrtke Minerva d.o.o. Bjelovar.

Ljiljana Balažin
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content