Gradonačelnik Grada Bjelovara potpisao je Ugovore o radu sa šesnaest pomoćnika u nastavi

Gradonačelnik Grada Bjelovara potpisao je Ugovore o radu sa šesnaest pomoćnika u nastavi, 27. veljače 2013., velika vijećnica Grada Bjelovara FOTO: Dubravka Dragičević www.bjelovar.hr

U srijedu, 27. veljače 2013. godine gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec potpisao je Ugovore o radu na određeno vrijeme s novom grupom od šesnaest osoba koje će do šest mjeseci raditi na javnim radovima kao pomoćnici u nastavi.

Četrnaest pomoćnika u nastavi radit će u I., II., III. i IV. osnovnoj školi u Bjelovaru s djecom koja imaju posebne potrebe. Dva pomoćnika u nastavi pomagati će romskoj populaciji u IV. osnovnoj školi u savladavanju jezičnih barijera i socijalizaciji.

Od početka 2010. godine do danas Grad Bjelovar se uključio kao poslodavac u provođenju mjera Vlade Republike Hrvatske za zapošljavanje osoba na javnim radovima, koje provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje.

U svom obraćanju novozaposlenim pomoćnicima u nastavi, gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec spomenuo je broj od 463 osobe koje su do sada zaposlene preko javnih radova i kojima je Grad Bjelovar poslodavac.

Ljiljana Balažin i Inka Ševerdija
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content