Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Poziv na javni uvid – Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države na području Grada Bjelovara

Sukladno članku 29. stavka 5. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN br. 20/18) Grad Bjelovar objavljuje:

POZIV NA JAVNI UVID

Grad Bjelovar izlaže na javni uvid Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države na području Grada Bjelovara (u daljnjem tekstu Prijedlog Programa).

Uvid u Prijedlog Programa, s popratnom dokumentacijom može se izvršiti u vremenu od 2.05. do 16. 05. 2019. godine radnim danom od 9:00h – 13:00h u prostorijama Grada Bjelovara, Oglasna ploča u prizemlju, Trg Eugena Kvaternika 2, Bjelovar.

Prijedlog Programa je objavljen na internetskim stranicama Grada Bjelovara (www.bjelovar.hr) i na oglasnoj ploči Grada Bjelovara.

Zainteresirane osobe mogu dati prigovore na Prijedlog Programa najkasnije do isteka roka javnog uvida (16. 05. 2019. godine). O svim prigovorima odlučit će Gradsko vijeće Grada Bjelovara u roku od 30 dana.

Prigovor na Prijedlog Programa mora biti napisan čitko, uz navođenje imena, prezimena i adrese podnositelja te se dostavlja u pisarnicu Grada Bjelovara, poštom na adresu Grad Bjelovar, Trg Eugena Kvaternika 2, 43000 Bjelovar ili slanjem maila na adresu msmit@bjelovar.hr, snovak@bjelovar.hr, zaključno sa 16.05.2019. godine.

GRAD BJELOVAR

Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države na području Grada Bjelovara

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content