Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gradonačelnik primio Saru Rajčević i Bojana Crnojevića povodom odličnih uspjeha na Olimpijskim igrama za gluhe

Gradonačelnik Dario Hrebak primio Saru Rajčević i Bojana Crnojevića povodom osvojenih medalja na Olimpijskim igrama za gluhe u Samsunu u Turskoj, 1. kolovoza 2017., ured gradonačelnika FOTO: Ljiljana Balažin www.bjelovar.hr

Na Olimpijskim igrama za gluhe u Samsunu u Turskoj, koje su se održavale od 18. do 30. srpnja 2017., Sara Rajčević, članica bjelovarskoga Taekwondo kluba „Fox“ osvojila je srebrnu medalju. Tamo je odlične rezultate postigla i Hrvatska rukometna reprezentacija osvojivši broncu. U reprezentaciji desno krilo igra Bjelovarčanin Bojan Crnojević.

Kako bi im čestitao na uspjehu, gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak u utorak je, 1. kolovoza 2017. godine, primio Saru Rajčević, vrhunsku sportašicu I. kategorije, njezinog trenera Feđu Medaka i Sanelu Tolić Medak, izbornicu reprezentacije gluhih te člana Hrvatske rukometne reprezentacije Bojana Crnojevića. Prijemu se pridružila i zamjenica gradonačelnika Valna Bastijančić Erjavec i Sarina majka Mirela Rajčević.

Podsjetimo, Sara je na natjecanju u Samsunu prvi puta bila prošle godine na Svjetskom prvenstvu gluhih kada je osvojila zlato u borbama i broncu u formama, a trenutačno je i aktualna prvakinja države.

Sara je u Tursku otputovala sa svojim trenerima iz bjelovarskog Taekwondo kluba FOX, Feđom Medakom (trener za borbu) te sa Sanelom Tolić Medak (izbornica Hrvatske reprezentacije gluhih), uz podršku Grada Bjelovara.

Sari je ovo bilo prvo natjecanje na OI za gluhe, dok je Bojanu Crnojeviću ovo već treći puta da je igrao za Hrvatsku rukometnu reprezentaciju, dva puta osvojivši zlato i ove godine broncu.

Ljiljana Balažin
FOTO: Ljiljana Balažin

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content