Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Projekt “Zaželi” ušao u drugu fazu

Nakon iznimno uspješne 1. faze projekta “Kotač promjene” u sklopu Programa Zaželi, u kojemu je cilj bio zaposliti 77 dugotrajno nezaposlenih žena starijih od 50 godina, a za što je Grad Bjelovar bespovratno dobio 10 milijuna kuna iz Europskog socijalnog fonda, krenula je i 2. faza projekta.

Projekt u toj fazi nosi ime “Zaželi – Bjelovar”, a partneri su Hrvatski zavod za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb. Na uvodnoj konferenciji projekta rečeno je da je osiguran nastavak brige o 300 starijih osoba te je zaposleno 50 žena na određeno vrijeme do 12 mjeseci. Kao i prošli put, Grad je dobio najveći mogući iznos od 4.634.000,00 kuna iz Europskog socijalnog fonda, istaknuo je gradonačelnik Dario Hrebak. Hvalevrijedan projekt i njegovu provedbu u Bjelovaru pozdravila je i ravnateljica Centra za socijalnu skrb Daniela Popović.

U povodu Uskrsa, gradonačelnik je radnicama u projektu podijelio darovne bonove u iznosu od 600 kuna kako bi prigodnim namirnicama obogatile svoj blagdanski stol. Bonovi su predviđeni u samom projektu.

Podijeli s prijateljima!
Back to top