RUJAN U ZNAKU SMIJEHA – STIŽU KOMEDIJA FEST I NASTAVAK KAZALIŠTE U GOSTIMA

Čak devet komedija stiže ovaj rujan u Dom kulture. Naime, od 14. do 24. rujna održat će se 12. Komedija fest, kojega organizira Bjelovarsko kazalište uz pokroviteljstvo Grada Bjelovara, najavio je gradonačelnik Dario Hrebak.

U sklopu festivala, građani će imati prilike vidjeti osam komedija, a bit će izvedene i dvije predstave za djecu u Bjelovarskom kazalištu te organizirane glumačke radionice, ističe Margareta Fabičević, voditeljica Bjelovarskoga kazališta. Također, Kulturni i multimedijski centar Bjelovar nastavlja sa svojim programom „Kazalište u gostima“. Nakon iznimno dobrog odaziva građana u prvom dijelu godine, kada je odigrano šest predstava, prvo kazalište u Domu kulture, u nastavku tog programa je zagrebačka Komedija s Cabaretom Zagrepčanke i statičar i to 20. rujna. Uz to, dogovorene su još tri predstave tijekom listopada – Udavače, Arsenov feral i Dame biraju. 

Studeni i prosinac se dogovaraju, a načelno je potvrđen i dolazak zagrebačkog kazališta Kerempuh, istaknuli su ravnatelj bjelovarskog KMC-a Denis Hladiš i glumac Ivan Ožegović, koji dogovaraju program Kazališta u gostima.

Prodaja ulaznica za Komedija fest počinje u ponedjeljak u središtu grada u kućici pokraj fontane. za Komedijinu predstavu Cabaret Zagrepčanke i statičar prodaja ulaznica je već počela u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar.

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content