ZA VIKEND SE ODRŽAVA 30. JESENSKI SAJAM

Oko 300 izlagača iz desetak europskih zemalja, od 8. do 10. rujna, izlagat će na oko 10 ha izložbenoga prostora na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu. U sklopu jubilarnoga sajma i ovaj put održat će se Državna stočarska izložba, ali i specijalizirani mali sajmovi – Sajam opreme za stočarstvo, 7. Peti element – grijanje i obnovljivi izvori energije te 6. Drvni svijet – prezentacija opreme za šumarstvo i drvne tehnologije.

Podršku manifestaciji dali su i gradonačelnik Dario Hrebak te bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić. Gradonačelnik je čestitao Bjelovarskom sajmu na organizaciji jubilarnog Jesenskog sajma te je istaknuo kako vjeruje da će u Grad i Županija zajednički naći sredstva za ulaganja u Sajam i njegovu modernizaciju. I ove godine, Grad Bjelovar predstavljat će bjelovarske proizvođače na svom štandu u Paviljonu 1.

Ulaznice za 30. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam za odrasle stoje 6 eura, za učenike, studente i umirovljenike 4 eura, a obiteljska, kao i ulaznica za sva tri dana je 10 eura.

Detalje programa tijekom tri sajmena dana provjerite dolje u galeriji fotografija. 

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content