SVEČANA PROMOCIJA STRUČNIH PRVOSTUPNIKA VELEUČILIŠTA U BJELOVARU

U Domu kulture 139 prvostupnika dobilo je diplome. Svečani je to dan za osam promovenata studija Mehatronike, trinaest Računarstva i 118 Sestrinstva.

Diplome im je uručila dekanica Veleučilišta u Bjelovaru Zrinka Puharić zajedno s prodekanima Tatjanom Badrov i Zoranom Vrhovskim. Dekanica je u svom govoru iznijela najvažnije projekte bjelovarskog Veleučilišta. Na kraju se obratila promoventima te im čestitala i zaželjela sve najbolje u životu i radu.

Gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak čestitao je promoventima, kao i njihovim roditeljima i ostalima članovima obitelji. Napomenuo je da u svakoj prilici, koja mu se pruži, spominje Veleučilište kao glavni, strateški brand Grada Bjelovara. Bez znanja, rekao je, ne može se stvarati pametan grad. Naglasio je da mu je želja da svi koji su dobili diplome ostanu u Bjelovaru, da tu rade, stvaraju i osnuju obitelj.
Na promociji su posebno nagrađeni i najbolji studenti – Ivan Sebastijan Osman za najbolji stručni rad na studiju Mehatronike, Marija Prebjeg sa studija Sestrinstva i Ivan Kranjec sa studija Računarstva.

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content