Grad Bjelovar odao počast pokojnicima uoči Svih svetih

Predstavnici Grada Bjelovara – gradonačelnik Antun Korušec, zamjenice Lidija Novosel i Jasna Višnjević odali su počast našim pokojnim sugrađanima polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na groblju „Borik“, groblju Svetog Andrije, spomen-području „Lug“ i spomen-području „Barutana“, 31. listopada 2016. FOTO: Dubravka Dragičević www.bjelovar.hr

Već tradicionalno, uoči blagdana Svih svetih, 31. listopada 2016., predstavnici Grada Bjelovara – gradonačelnik Antun Korušec, zamjenice Lidija Novosel i Jasna Višnjević, odali su počast našim pokojnim sugrađanima, što je i običaj na taj crkveni blagdan.

Zajedno s predstavnicima Ureda državne uprave, Bjelovarsko-bilogorske županije te udrugama proizašlim iz Domovinskoga rata, obišli su groblje „Borik“, groblje Svetog Andrije, spomen-područje „Lug“ i spomen-područje „Barutana“ gdje su položeni vijenci i zapaljene svijeće. Na kraju su se poklonili svim bjelovarskim žrtvama Domovinskoga rata u središnjem parku pokraj spomenika njima u čast gdje je položen i lovorov vijenac.

TEKST: Kristina Turković
FOTO: Dubravka Dragičević

Back to top