TEREZIJANA POČINJE 15. LIPNJA – OČEKUJE SE VIŠE OD 40 DOGAĐANJA SVAKI DAN

Najveća gradska manifestacija Terezijana ove će se godine održati od 15. do 18. lipnja, najavili su na konferenciji za novinare gradonačelnik Dario Hrebak i Ivana Hrpalo, ravnateljica Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar, koji je i ovogodišnji organizator.

Riječ je o 2️⃣7️⃣. izdanju te manifestacije, koja će ponovno ponuditi mnoga kulturna, kreativna i edukativna događanja, gastronomska iznenađenja, a organizirani su i brojni zabavni sadržaji za sve naraštaje tijekom četiri dana. Terezijanu će otvoriti ABBA koncert u izvedbi BIG Benda, uz poznate vokaliste  Vandu Vinter, Renatu Sabljak i Damira Kedžu.

Očekuje se više od 40 događanja svaki dan. Među ostalim, na repertoaru je više od deset koncerata, a neki među poznatim imenima su Let 3, Severina, Škoro, klapa Intrade, Silente, Picksiebneri, kao i tribute bandovi Dino Dvornik i Ekaterina Velika. Također, građani će i ovaj put uživati i mnogim uličnim performansima od hodača na štulama, živih kipovi, žonglera do uličnih bendova.

U planu je i poznata Carska povorka, ali i veliki Carski bal koji će biti pravi spektakl u kojemu će sudjelovati i građani, najavila je Ivana Hrpalo te dodala da su u planu i iznenađenja o kojima još pregovaraju. Sve će, kao i uvijek, biti popraćeno brojnim izlagačima i ugostiteljima.

Cijeli program Terezijane uskoro će biti objavljen na službenim internetskim stranicama CUK-a, a potom i Grada Bjelovara.

Suorganizator manifestacije je Turistička zajednica Bilogora-Bjelovar, a Grad Bjelovar je glavni pokrovitelj. Pokroviteljstvo je prihvatio i Hrvatski sabor te Ministarstvo turizma i sporta.

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content