Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U Bjelovaru održan prvi Kup vatrogasnog podmlatka

U Bjelovaru održan prvi Kup vatrogasnog podmlatka, 8. listopada 2016. FOTO: Ljiljana Balažin www.bjelovar.hr

U sklopu Dječjeg tjedna, kojeg organizira Društvo Naša djeca Bjelovar u suradnji s Gradom Bjelovarom, održano je mnogo događanja.

U subotu je tako, 8. listopada 2016. godine, održan i Prvi Kup vatrogasnog podmlatka Grada Bjelovara – vježbe s brentačama koje je provodilo Dobrovoljno vatrogasno društvo Nove Plavnice i Križevačka cesta.

Prvi je to Kup podmlatka održan u središtu grada, na korzu, ispred Gradskog muzeja Bjelovar.

Natjecalo se četrnaest ekipa, 5 ženskih i 9 muških. Riječ je o djeci u dobi od 6 do 12 godina. Pomladak je to Vatrogasne zajednice Grada Bjelovara.

Prvi Kup otvorila je zamjenica Lidija Novosel koja je, uz zamjenicu Jasnu Višnjević, srdačno pozdravila prisutne, prvenstveno djecu – pomladak Vatrogasne zajednice Grada Bjelovara i njihove voditelje. Pozdravila je predstavnike Vatrogasne zajednice Grada Bjelovara i njihovog zapovjednika Milana Fučkora, predstavnike Dobrovoljnog vatrogasnog društva Nove Plavnice i Križevačku cestu, njihovog predsjednik Stevu Sedlara i zamjenika predsjednika Ranka Puaču, organizatora natjecanja i sve druge DVD, sudionike natjecanja. Pozdrave je uputila i sucima natjecanja te svim gledateljima koji su došli bodriti male natjecatelje.

Na kraju natjecanja zamjenice gradonačelnika dodijelile su medalje i pehare najboljim ekipama. Prvi prijelazni pehar dobila je najbolja ekipa – podmladak DVD Ciglena.

Ljiljana Balažin
FOTO: Ljiljana Balažin

 

 

 

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content