Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Zelena čistka 2018 – Akcija čišćenja divljih odlagališta otpada „Let’s Clean Up Europe“

Let's Clean Up Europe logo

Let's Clean Up Europe logo
Let’s Clean Up Europe logo

Grad Bjelovar već sedmu godinu za redom nastoji osvijestiti važnost čistog okoliša i okupiti sve građane, a posebice najmlađe u zajedničkom cilju za bolju i zeleniju budućnost. Sudjelovanje volontera u akcijama čišćenja od iznimne je važnosti. Svaki pojedinac može aktivno doprinositi očuvanju okoliša kroz pravilno odvajanje i odlaganje otpada, jer pozitivnim primjerom svojim podižemo cjelokupnu svijest o očuvanju okoliša.

Priključite se i sudjelujte u najvećoj akciji čišćenja u Lijepoj našoj!
Zelena čistka vas poziva da pružite svoju ruku za čišću Hrvatsku!

Kako mogu sudjelovati?

 1. Lociraj divlja odlagališta otpada putem službenog obrasca, besplatne aplikacije World Cleanup ili Gradskog oka 
   
  Linkovi na aplikacije:
  World Cleanup: iOS, Android
  Gradsko oko: iOS, Android, web  

  Obrazac:

  Obrazac prijave nepropisno odbačenog otpada
 2. Prijavi se kao volonter. Prijava se vrši potpisom na potpisnu listu koja će biti dostupna u Gradskoj upravi Grada Bjelovara (pitati na porti) ili u mjesnim domovima. Možeš i skinuti potpisnu listu u privitku, ispisati je i potpisati se na nju, sam ili sa svojom ekipom za čišćenje. Ispunjenu potpisnu listu dostavi u Gradsku upravu Grada Bjelovara, na portu ili u pisarnicu.Za sve informacije o samoj akciji i lokacijama za čišćenje javi se na email zeleni@bjelovar.hr ili na broj telefona 043/622-081.
 3. Na dan Zelene čistke, 21.4.2018. (subota), dođi, očisti divlja odlagališta otpada i budi ponosan na sebe i svoju ekipu!

 Svoju podršku možeš pokazati i stavljanjem logotipa projekta na Facebook ili Twitter naslovnu sliku. Ostale promotivne materijale projekta možeš pronaći ovdje.

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content