Predstavnici Dinama posjetili Grad Bjelovar

Predstavnici Dinama posjetili Grad Bjelovar, 25. listopada 2016., mala vijećnica Grada Bjelovara FOTO: Dubravka Dragičević www.bjelovar.hr

Uoči utakmice između GNK Dinama i NK Bjelovara u utorak, 25. listopada 2016., vodeći ljudi Dinama, jednog od najpopularnijih hrvatskih nogometnih klubova, posjetili su Gradsku upravu.

S gradonačelnikom Antunom Korušecom i zamjenicama gradonačelnika Lidijom Novosel i Jasnom Višnjević, tako su se susreli Zdravko Mamić, Mirko Barišić sa suprugom Božicom, Tomislav Svetina i Matej Škegro. Prisustvovali su i predstavnici NK Bjelovara Josip Juraj Tominac, Božo Mamić, Zvonimir Sedlić.

Gradonačelnik Korušec pozdravio je goste i zaželio im dobrodošlicu u Bjelovar. Ispričao im je činjenice iz bjelovarske povijesti i upoznao ih s funkcioniranjem Grada Bjelovara i položajem u Hrvatskoj među 128 gradova i 428 općina.

Prisutnima su se obratili i čelnici Dinama. Zdravko Mamić i Mirko Barišić, zahvalivši na prijmu i gostoprimstvu.

Nakon susreta, svi su krenuli na stadiona NK Bjelovara na kojemu se očekivao nogometni spektakl. Utakmica između Dinama i Bjelovara završila je rezultatom 2:1, gdje se domaći trećeligaš pokazao u izvrsnom svjetlu okušavši se u dvoboju s popularnim Dinamom.

Tekst: Kristina Turković
Fotografije: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content