Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obavijest – prodajna mjesta za prodaju božićnih drvaca

Grad Bjelovar, Upravni odjel za komunalne djelatnosti i uređenje prostora obavještava proizvođače/dobavljače/prodavače božićnih drvaca upisane u registar dobavljača božićnih drvaca, kao i ostale pravne/fizičke osobe registrirane za proizvodnju/prodaju božićnih drvaca da će se dana 02.11.2016. godine od 6,30 sati u Gradu Bjelovaru, Trg Eugena Kvaternika 2 zaprimati zahtjevi za zauzimanje javne površine sa svrhom prodaje božićnih drvaca. Ako ostane slobodnih prodajnih mjesta zahtjevi za zauzimanje javne površine zaprimat će se radnim danom od 8,00 – 12,00 sati u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i uređenje prostora u prostoriji broj 31/32 – 2. kat.

Odredbama Odluke o određivanju lokacija za prodaju robe izvan prodavaonica, određivanju mjesta za održavanje manifestacija i postavljanje, pokretnih naprava na području Grada Bjelovara (“Službeni glasnik Grada Bjelovara”, broj 4/14 i 3/16) određena su mjesta za prodaju borova u Ulici Petra Zrinskog (ukupno ima 22 prodajna mjesta). Navedenom Odlukom propisani su postupak, način i uvjeti za ostvarivanje prava na prodajno mjesto.

Porez za korištenje javne površine po jednom prodajnom mjestu iznosi 100,00 kn dnevno po prodajnom mjestu, a visina poreza propisana je odredbama Odluke o gradskim porezima (“Službeni glasnik Grada Bjelovara” broj 10/08, 10/09, 2/11, 3/11, 1/12, 1/13. 5/13, 1/16 i 3/16).

Pravne ili fizičke osobe registrirane za obavljanje predmetne djelatnosti ili njihovi opunomoćenici trebaju uz zahtjev za zauzimanje javne površine koji će dobiti i popunjavati prilikom dolaska u Grad Bjelovar priložiti dokaz da su registrirani za obavljanje predmetne djelatnosti i upravnu pristojbu (taksu) vrijednosti 70,00 kn.

Upravni odjel za komunalne djelatnosti i uređenje prostora

 

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content