Potpredsjednik Vlade RH za investicije Domagoj Ivan Milošević u Gradu Bjelovaru

Potpredsjednik Vlade RH za investicije Domagoj Ivan Milošević u Gradu Bjelovaru

Na poziv saborske zastupnice Đurđe Adlešič u Gradu Bjelovaru je u ponedjeljak, 30. svibnja 2011. godine boravio potpredsjednik Vlade RH za investicije Domagoj Ivan Milošević.

U gradskoj vijećnici okupili su se ministar turizma Damir Bajs, saborski zastupnici, predstavnici Grada Bjelovara, predstavnici Županijske komore Bjelovar, Obrtničke komore BBŽ, Udruženja obrtnika, općinski načelnici te gospodarstvenici s područja Bjelovarsko-bilogorske županije. Potpredsjednik Milošević govorio im je o planovima za poticanje investicija do ubrzanog rasta i novih radnih mjesta. Naglasio je da ubrzani rast i razvoj te otvaranje novih radnih mjesta u gospodarstvu prvenstveno vidi u izvozu te ulasku Hrvatske u EU kada će dobar dio strukturnih fondova EU biti namijenjen privatnom sektoru i unaprjeđenju konkurentnosti u gospodarstvu.

Nakon sastanka u Gradu Bjelovaru i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, potpredsjednik Vlade RH posjetio je Koestlin, tvornicu keksa i vafla u Bjelovaru te poslovnu zonu u Severinu.

Ljiljana Balažin
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content