Hrvatski ratni veterani izložili svoje radove

U povodu Uskrsa, Hrvatski ratni veterani na Gradskoj su tržnici u četvrtak, 13. travnja 2017., izložili svoje rukotvorine te pokazali Bjelovarčanima što sve znaju i umiju. Izložbu pod nazivom „Zavirite u naš svijet“, koja traje do 15. travnja, službeno je otvorio gradonačelnik Antun Korušec u prisustvu svojih zamjenica Lidije Novosel i Jasne Višnjević.
 
Izložba je organizirana drugu godinu zaredom kao rezultat projekta Ratnici u miru, kojemu je cilj psiho-socijalizacija branitelja kroz rad, i ne samo branitelja već i članova njihovih obitelji, rekao je Marijan Novosel, predsjednik Gradskog ogranka Hrvatskih ratnih veterana Bjelovar. Na Gradskoj tržnici deset izlagača izložilo je pisanice u različitim tehnikama, ručno izrađen nakit, kutijice za nakit, magnete, igračke i slično.
 
Tom prilikom, gradonačelnik Korušec istaknuo je kako je Grad uvijek podupirao rad branitelja te njihovu kreativnost, koja je prerasla u izložbu, ocijenio hvalevrijednom.
Članovi udruge zahvalili su gradonačelniku i Gradu Bjelovaru na stalnoj potpori u njihovom radu, a na svemu se zahvalio i zamjenik predsjednika krovne Udruge hrvatskih ratnih veterana Davor Zimski. 
 
 
Tekst: Kristina Turković
Fotografije: Dubravka Dragičević
 
Back to top