In-LoRe (Croatian eInvoicing for Local and Regional Authorities)

Projekt "In-LoRe (Croatian eInvoicing for Local and Regional Authorities)", financiran u okviru Programa CEF (Connecting Europe Facility – Instrument za povezivanje Europe)

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta nositelj je projekta “In-LoRe (Croatian eInvoicing for Local and Regional Authorities)”, s do sada najvećim brojem partnera, odnosno njih ukupno 80, a jedan od projektnih partnera je i Grad Bjelovar. Projekt In-LoRe trajat će godinu dana, a predstavlja najveće nacionalno projektno partnerstvo, pri ćemu će se osposobit javne uprave za primjenu i razmjenu eRačuna.

Vrijednost projekta iznosi 1.021.025,23 €, od čega Europska komisija sufinancira 75% prihvatljivih troškova, odnosno 765.769 €. Projekt se financira u okviru Programa CEF (Connecting Europe Facility – Instrument za povezivanje Europe).

Projektom se nastoji pridonijeti uvođenju digitalnih procedura u procese fakturiranja i korištenje eRačuna u javnom i državnom sektoru, pa tako i u Gradu Bjelovaru.

Dana 12. listopada 2018. godine, u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta, održano je javno predstavljanje projekta “In-LoRe (Croatian eInvoicing for Local and Regional Authorities)”.

Poveznica za vidljivost projekta: https://www.mingo.hr/page/ministar-horvat-2019-mora-biti-godina-digitalizacije-hrvatske

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content