Javni poziv za sudjelovanje u projektu “Poticanje uređenja fasada i zamjene građevne stolarije na području grada Bjelovara”

Natječaji

Grad Bjelovar raspisuje Javni poziv za za sudjelovanje u projektu “Poticanje uređenja fasada i zamjene građevne stolarije na području grada Bjelovara”

JAVNI POZIV IZVOĐAČIMA ZAVRŠNIH RADOVA U GRAĐEVINARSTVU, PROIZVOĐAČIMA GRAĐEVNE STOLARIJE I PROIZVOĐAČIMA I DOBAVLJAČIMA GRAĐEVINSKOG MATERIJALA ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU

Grad Bjelovar u suradnji i uz odobrenu potporu Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost želi pokrenuti navedeni projekt i omogućiti zainteresiranima fizičkim osobama s područja grada Bjelovara uređenje i obnovu fasada i zamjenu građevne stolarije uz subvencioniranje dijela troškova nastalih pri izvođenju radova.

Projektom je planirano poticanje uređenja i obnove fasada i zamjene građevne stolarije u Bjelovaru uz ispunjavanje kriterija Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (debljina toplinske izolacije minimalno 12 cm; koeficijenti prolaska topline: U≤1.1 W/m2K za staklo i U≤1.4 W/m2K za prozor).

Cilj predmetnog projekta je poticanje primjene mjera energetske učinkovitosti u kućanstvima i promocija energetske učinkovitosti kao dugoročno isplative investicije. Poticajne mjere kućanstvima se planiraju ostvariti direktnom subvencijom te promotivnim cijenama usluga i roba koje će ponuditi ostali partneri u projektu (izvođači završnih radova u građevinarstvu, proizvođači građevinskog materijala, elemenata i građevne stolarije).

Poslovni subjekti koji se žele uključiti kao partneri u projektu, dobiti će mogućnost plasmana svojih roba i usluga te dodatnu promociju kroz sudjelovanje u projektu, a od partnera u projektu se očekuje da participiraju dodatnim rabatima na svoje robe i usluge.

Uvjeti za poslovne subjekte koji se žele uključiti u projekt, kao partneri u projektu, su:

  1. ZA IZVOĐAČE ZAVRŠNIH RADOVA U GRAĐEVINARSTVU: izvođenje svih građevinskih radova postavljanja fasade (ne uključujući materijal) po maksimalnoj  cijeni u ukupnom iznosu od 75 kn/m2 bez PDV-a.
  2. ZA PROIZVOĐAČE GRAĐEVNE STOLARIJE: odobravanje dodatnog rabata u iznosu od minimalno 10% u odnosu na postojeće rabate.
  3. ZA PROIZVOĐAČE I DOBAVLJAČE GRAĐEVINSKOG MATERIJALA: odobravanje dodatnog rabata u iznosu od minimalno 10% u odnosu na postojeće rabate.

Partneri u projektu će biti navedeni u natječaju za dodjelu subvencija fizičkim osobama s vlastitim rabatima, s tim da se navedenim natječajem neće uvjetovati proizvođač materijala i opreme niti izvođač radova (fizička osoba koja ostvari pravo na subvenciju moći će odabrati i poslovni subjekt koji nije partner u projektu).

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane za sudjelovanje u projektu da popunjenu Izjavu o sudjelovanju u projektu  pošalju do 14.12.2011. faksom na broj: 043/221-588 ili e-mailom na adresu: energija@poslovni-park.hr.

GRAD BJELOVAR
Ante Topalović, zamjenik gradonačelnika

 

 

Izjava za izvođače radova o sudjelovanju u projektu "Poticanje uređenja fasada i zamjene građevne stolarije na području grada Bjelovara" / 78 KiB /

Izjava za proizvođače materijala o sudjelovanju u projektu "Poticanje uređenja fasada i zamjene građevne stolarije na području grada Bjelovara" / 77 KiB /

Izjava za proizvođače stolarije o sudjelovanju u projektu "Poticanje uređenja fasada i zamjene građevne stolarije na području grada Bjelovara" / 78 KiB /

Napomena: Ukoliko imate problema s ispunjavanjem obrasca na računalu, instalirajte zadnju verziju besplatnog PDF preglednika Foxit Reader klikom na poveznicu: Foxit Reader. U prozoru koji se otvori kliknite na poveznicu na desnoj strani “Download latest version”. Nakon instalacije moći ćete ispunjavati, spremati i naknadno mijenjati sadržaj unešenih podataka.

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content