Keramičarska skupina II. osnovne škole Bjelovar zahvalila gradonačelniku Grada Bjelovara na darovanom kombiju

Gradonačelnika Grada Bjelovara Antuna Korušca posjetili su učenici II. osnovne škole Bjelovar koji sudjeluju u radu keramičarske skupine. S učenicima su došle ravnateljica Davorka Bačeković-Mitrović i učiteljice Tihana Bajsić Feješ i Andrea Žarec. 20. ožujka 2013., dvorište Gradske uprave Grada Bjelovara FOTO: Dubravka Dragičević www.bjelovar.hr

U srijedu, 20. ožujka 2013. godine gradonačelnika Grada Bjelovara Antuna Korušca posjetili su učenici II. osnovne škole Bjelovar koji sudjeluju u radu keramičarske skupine.

S učenicima su došle ravnateljica Davorka Bačeković-Mitrović, učiteljica Tihana Bajsić Feješ (suradnica u keramičarskoj skupini) i učiteljica Andrea Žarec, voditeljica keramičarske skupine.

Mali keramičari čestitali su gradonačelniku Antunu Korušcu nadolazeći Uskrs i zahvalili mu prigodnim darom, kojeg su sami izradili, za darovani kombi. Grad Bjelovar darovao je 15. veljače 2013. godine II. osnovnoj školi Bjelovar gradski kombi za njihove potrebe. Kombi je uredno servisiran i dobro služi školi za dnevne potrebe prijevoza obroka u Područne škole Centar i Ždralovi te odlaska učenika na razna natjecanja.

Keramičarska skupina pomoći će u akciji Druga Drugoj, izrađujući radove koje će prodavati na humanitarnoj akciji 12. travnja 2013. godine kada će se održati koncert u Domu kulture. Prihod je namijenjen socijalno najugroženijim obiteljima učenika II. osnovne škole.

Ljiljana Balažin i Inka Ševerdija
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content