Gradonačelnik Antun Korušec otvorio MALI BOK 2013.

Vili Matula i umjetnička organizacija Teatroman otvorili su MALI BOK 2013. predstavom Munchhausen, 20. ožujka 2013., Dom kulture u Bjelovaru FOTO: Dubravka Dragičević www.bjelovar.hr

Gradonačelnik Grada Bjelovar Antun Korušec je u srijedu, 20. ožujka 2013. godine u Domu kulture otvorio ovogodišnji MALI BOK.

Gradonačelnik Antun Korušec naglasio je kako je MALI BOK društveni događaj te kulturna i životna potreba Bjelovarčana. Bjelovar je prvi na ovim prostorima otvorio vrata i kazalištima iz BiH, Srbije, Makedonije, Slovenije čime pokazujemo našu multikulturalnost.

Umjetnička organizacija Teatroman otvorila je MALI BOK predstavom Munchhausen u režiji Borisa Kovačevića, dok će Bjelovarsko kazalište zatvoriti festival u nedjelju 24. ožujka 2013. godine premijerom Magareće priče, u režiji Margarete Fabičević. U pet dana održat će se šest predstava s jedanaest izvedbi za djecu i mlade.

U sklopu MALOG BOK-a od 22. do 25. ožujka 2013. godine u Bjelovaru će lutkarica Natalie Murat Dean održati radionice lutkarstva za djecu i odrasle.

Također, u sklopu MALOG BOK-a od 2. do 5. travnja 2013. godine u Bjelovaru će se održati i 15. susret profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade Hrvatskog centra Assitej.

Više: Najava i programi – Mali BOK 2013.

Ljiljana Balažin i Inka Ševerdija
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content