Potpisan Sporazum o provedbi programa “Poduzetništvo u ekonomiji znanja 4”

Poslovni park Bjelovar LORA d.o.o.

U srijedu 4. travnja 2012. godine potpisan je Sporazum o provedbi programa “Poduzetništvo u ekonomiji znanja 4” – Poduzetništvo i kontinentalni turizam u Bjelovaru (Fundamentals of Business Administration) između zagrebačkog Ekonomskog fakulteta i Bjelovarsko-bilogorske županije. Ovo je već četvrta generacija specijalističkog studija koji se prema Programu FBA zagrebačkog Ekonomskog fakulteta provodi u Bjelovaru, a koji je do sada prošlo i uspješno završilo više od 70 polaznika. Program obuhvaća edukaciju u trajanju od 120 sati, a početak predavanja se predviđa krajem travnja.Nositelj 4. generacije FBA Programa je Bjelovarsko-bilogorska županija. U sufinanciranju dijela troškova FBA Programa sudjeluje Ministarstvo turizma.

Partneri u projektu su:     

  • Regionalna razvojna agencija BBŽ
  • Lokalna razvojna agencija Poslovni park Bjelovar LORA d.o.o.
  • Turistička zajednica BBŽ i Turistička zajednica Bilogora-Bjelovar

Polaznici programa su: članovi obiteljskih gospodarstava, upravitelji i članovi zadruga, načelnici općina i ostali pravni subjekti i fizičke osobe zainteresirani za stjecanje dodatnih znanja iz područja kontinentalnog turizma. Završetkom programa polaznici stječu uvjerenje o završenom FBA studiju u „Poduzetništvu i ekonomiji znanja„ – Specijalistička edukacija za kontinentalni turizam s upisom u radnu knjižicu.
 
Troškovi edukacije iznose 12.000,00 kn, dok polaznici plaćaju participaciju u iznosu 1.000,00 kuna, a preostali iznos će sufinancirati Bjelovarsko – bilogorska županija i Ministarstvo turizma RH. Provedbu edukacije u Bjelovaru organizirat će i koordinirati lokalna razvojna agencija Poslovni park Bjelovar d.o.o., zajedno sa ostalim partnerima u projektu.

TEKST: Adela Zobundžija

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content