Održana prva sjednica Popisnog povjerenstva Ispostave Bjelovar za Popis stanovništva 2011

Održana prva sjednica Popisnog povjerenstva Ispostave Bjelovar za Popis stanovništva 2011

U ponedjeljak, 31. siječnja 2011. godine održana je prva sjednica Popisnog povjerenstva Ispostave Bjelovar. Ispostava Bjelovar pokriva područje Grada Bjelovara i Općina Kapela, Nova Rača, Rovišće, Severin, Šandrovac, Velika Pisanica, Veliko Trojstvo i Zrinski Topolovac.

Povjerenstvo Ispostave Bjelovar u sastavu Antuna Korušca, Ivice Markovinovića, Damira Soptije, Mirjane Stupar i Tigrana Drljače te načelnicima navedenih općina upoznati su sa zadacima vezanim uz Popis stanovništva 2011. godine.

Popis stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj provest će se u razdoblju od 1. do 28. travnja 2011. godine.

Prijave za posao popisivača i kontrolora prikupljat će se po raspisivanju natječaja. Svaka županija će za svoje područje organizirati prikupljanje prijava u ispostavama i popisnim centrima te će preko Zavoda za zapošljavanje, lokalnih medija i internetske stranice Državnog zavoda za statistiku (http://www.dzs.hr) pravovremeno objaviti sve potrebne informacije o točnom vremenu i mjestu prijavljivanja.

Ljiljana Balažin
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content