Tradicionalni posjet čelnika Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije dežurnim službama prvog dana 2011 godine

Tradicionalni posjet čelnika Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije dežurnim službama prvog dana 2011. godine

Gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec i njegovi zamjenici Đurđica Ištef Benšić i Ante Topalović, župan Bjelovarsko-bilogorske županije Miroslav Čačija i njegovi suradnici posjetili su dežurne službe u Bjelovaru.

Delegacija je prvo posjetila Hitnu službu i Dom zdravlja Bjelovarsko-bilogorske županije gdje su ih dočekali ravnatelj Doma zdravlja Branislav Ljubić i v.d. ravnatelja Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Stjepan Matoš te dežurno osoblje. Kao i proteklih nekoliko godina, i ova novogodišnja noć protekla je mirno, uz nekoliko intervencija zbog lakših ozljeda glave pacijenata pod utjecajem alkohola.

Nakon toga delegacija je posjetila rodilište Opće Bolnice Bjelovar te majku prvo ređene bebe u 2011. godini Nevenku Poljan iz Ribnjičke. Župan i gradonačelnik darivali su njenu curicu Janu prigodnim poklonima. Mala Jana, četvrto dijete u obitelji Poljan, rođena je u 7,50 sati, težine 2,75 kg i duljine 48 cm. U 2010. godini u bjelovarskoj bolnici bilo je 742 poroda, šest poroda više nego u 2009. godini.

Delegacija je na kraju posjetila PU Bjelovarsko-bilogorsku, Vatrogasnu zajednicu Bjelovarsko-bilogorske županije i Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Bjelovara. Policija i vatrogasci imali su uglavnom mirnu novogodišnju noć. Zabilježeno je tek nekoliko lakših prometnih nezgoda.

Ljiljana Balažin
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content