Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Potpisani ugovori za dodjelu potpora razvoju turizma

Predsjednik Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar Dario Hrebak i direktorica Ana Kelek potpisali su Ugovore za dodjelu potpora razvoju turizma s udrugama i OPG-ovima, ukupne vrijednosti u iznosu od 80 tisuća kuna.

Putem Javnog poziva za dodjelu potpora lokalnim događanjima u 2021. u devet projekata isplaćuje se ukupno 34.000,00 kuna. Među njima su kulturna i zabavna događanja, od Večeri nacionalnih manjina, Etno festivala „Bilogoro, u srcu te nosim“, do 4. Razglednice Zajednice udruga u kulturi Grada Bjelovara i 16. DOKU-arta. Također se potiču sportska događanja – Fun Run, Bilogora trail, ali i gastronomska, Jesen na Bilogori te susret fotografa iz cijele regije Biloklik.

Putem drugog Javnog poziva za dodjelu potpora razvoju i unapređenju turističke ponude destinacije te uvjeta boravka turista u 2021. za sedam projekta isplaćuje se 38.463,00 kune. Uređuje se staza mitoloških bića „Bilo Bilogore“, Lavandina šetnica, Orijentacijska staza na Kamenitovcu, planinarske staze HPD „Bilogora“, postavljaju informativne ploče, prilagođavaju objekti za prihvat cikloturista te organizira studijsko putovanje Bilogorskim stazama.

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content