Počela prodaja ulaznica za 10. BOK FEST (2012.)

Počela prodaja ulaznica za 10. BOK Fest

Na samom početku prodaje ulaznica za 10. BOK fest, gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec, pročelnik Stjepan Grula i Goran Navojec, umjetnički direktor BOK-a uručili su ulaznice na dar najvjernijim posjetiteljima dosadašnjih BOK festivala.

Dvije ulaznice za sve predstave na jubilarnom 10. BOK-u dobili su bračni par Milada i Boris Bradić. Odluku o tome donijelo je Povjerenstvo za organizaciju BOK fest-a na čelu sa Stjepanom Grulom. Povjerenstvo se rukovodilo činjenicom da su gospođa i gospodin Bradić najvjerniji posjetitelji, što se može prosuditi po kupljenim ulaznicama na dosadašnjim festivalima BOK-a.

Veselu atmosferu kod kioska BOK-a pridonio je i popularni Mario Petreković, a članovi Bjelovarskog kazališta u nošnjama su prolaznicima dijelili okrjepu i slance.

Popularne cijene na BOK festu kreću se od 20 do 40 kuna za predstave u Domu kulture i 30 kuna za predstave u Bjelovarskom kazalištu. Za film Parada sjedeće je mjesto 20 kuna, a stajanje 10 kuna.

Dopuna programa 10. BOK-a: U subotu, 5. svibnja 2012. godine oko 12 sati na mobilnoj pozornici na Korzu (nakon Glu moto alke i Izložbe glumaca) je stand-up komedija „Petrica und Militargrenze“ Željka Vukmirice.

U sklopu BOK-a se u subotu, 5. svibnja od 21 sat organizira i retro disco u prostorima Bjelovarskog kazališta na Trgu Eugena Kvaternika (H8). Ulaz je slobodan. No, na ulazu će biti postavljena kutija za dragovoljne priloge u sklopu tradicionalne humanitarne akcije BOK fest-a. Održat će se i radionica na temu kazališne kritike koju će zainteresiranima održati Igor Ružić. U predvorju Doma kulture biti će izložene fotografije Ivice Vidovića, a fotografije Damira Špehara sa ranijih festivala biti će izložene na više lokacija u gradu i upotpunit će ovaj, deseti po redu, BOK fest.

Program – BOK fest 2012 / 231.9 KiB /

Ljiljana Balažin
FOTO: Dubravka Dragičević

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content