Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Grad dobio više od 5 milijuna kuna za cestu u Starim Plavnicama

Gradonačelnik Dario Hrebak je u četvrtak, 8. veljače 2018., u Zagrebu u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture potpisao Ugovor o financiranju Mjera 7 Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske.

Za projekt Rekonstrukcija nerazvrstane ceste u naselju Stare Plavnice dobiveno je oko 5.240.000 kuna, od čega je će se 85% financirati iz EU-Programa ruralnog razvoja, a 15% iz državnog proračuna. Cilj projekta, koji će trajati 12 mjeseci, je poboljšanje komunalne infrastrukture, bolja kvaliteta života, kao i veća povezanost prema gospodarskim i poslovnim objektima.

Bjelovarski Ugovor jedan je od 212 potpisanih s gradonačelnicima i načelnicima iz cijele Hrvatske, a ukupno su vrijedni oko 700 milijuna kuna, rekao je na svečanosti ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić. Prisutnima se obratio i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković te ravnateljica Agencije za plaćanje u poljoprivredi Matilda Copić, koja je bila i supotpisnica ugovora. Iz naše županije bilo je 12 potpisnika ugovora.

Podijeli s prijateljima!
Back to top
Skip to content