Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Bjelovara

Javni poziv je zatvoren 17. svibnja 2022. godine.

Na temelju članka 31. stavka 5. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (“Narodne novine”, broj 20/2018, 115/2018 i 98/2019) i Odluke o raspisivanju javnog natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Bjelovara, („Službeni glasnik Grada Bjelovara“, broj 3/22) raspisuje se Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Bjelovara.

Predmet javnog natječaja je zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Bjelovara, na području katastarskih općina Bjelovar Novi, Bjelovar, Bjelovar-Sredice, Brezovac, Ciglena, Galovac, Gornje Plavnice, Gudovac, Klokočevac, Obrovnica, Prespa, Prgomelje, Rajić Gudovački, Stare Plavnice, Tomaš, Trojstveni Markovac, Veliko Korenovo, Višnjevac i Ždralovi, koje je Programom raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Bjelovar predviđeno za zakup.
Površine zemljišta koje su Programom raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Bjelovar (Službeni glasnik Grada Bjelovara”, broj 8/19) predviđene za zakup, daju se u zakup na rok od dvadeset i pet (25) godina s mogućnošću produljenja za isto razdoblje.

Predmet ovog natječaja jest poljoprivredno zemljište iz Priloga 1. koji sadrži proizvodno tehnološke cjeline (PTC) sa popisom katastarskih čestica (koje čine te proizvodno tehnološke cjeline), njihovim kulturama, površinama i početnim zakupninama.

U nastavku preuzmite potrebnu natječajnu dokumentaciju.

Privitci

Back to top
Skip to content