Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NATJEČAJ ZA DJEČJI GRB „GRADA BJELOVARA“

DRUŠTVO NAŠA DJECA BJELOVAR objavljuje NATJEČAJ ZA DJEČJI GRB „GRADA BJELOVARA“ uz potporu Grada Bjelovara i Dječjeg gradskog vijeća grada Bjelovara.

Natječaj se sastoji od ilustriranja dječjeg grba grada Bjelovara.

Natječaj ima za cilj, osim poticanja mašte, kreativnosti i razvoj likovnih vještina, kao i poticanje na istraživanje o povijesnim i kulturnim vrednotama grada Bjelovara, uz naglasak na vrlo prepoznatljivi PAVILJON grada Bjelovara viđen očima djeteta.
Tema dječjeg grba je Paviljon viđen očima djeteta i u mašti djeteta.

Smjernice za autore:

  • Autor može biti samo jedan
  • Likovna tehnika: flomaster (crni, te osnovne boje)
  • Format A4

Stručna komisija će odabrati 12 najboljih likovnih radova (4 vrtićka dob; 4 razredna nastava i 4 predmetna nastava), dok će svi radovi biti izloženi na izložbi u Dječjem tjednu.

Svi sudionici natječaja dobit će pohvalnice za sudjelovanje, a mentori zahvalnice. Autorima najboljih likovnih uradaka, osim priznanja bit će dodijeljene i nagrade.

Likovne ostvaraje slati poštom na sljedeću adresu: DRUŠTVO NAŠA DJECA BJELOVAR, Trg Eugena Kvaternika 2, 43000 Bjelovar (molimo šaljite isključivo obično NIKAKO NE PREPORUČENO) ili osobno ostavite u sandučiću DND – Bjelovar

Krajnji rok za predaju radova je 1.10.2021. godine

Rezultate likovnog natječaja, te termin izložbe i dodjele priznanja i zahvalnica, poslat ćemo na adresu ustanove, nakon što povjerenstvo donese odluku o najboljim likovnim uradcima.

Privitci

Back to top
Skip to content